INFO

Scoor hier je unieke kosmoskids-sweater of -shirt aan kerstprijsjes.
Alle sweaters aan 12 euro
& alle t-shirts aan 5 euro per stuk.

We hebben ook nog een paar joggingbroekjes en longsleeves voor de allerkleinsten in stock. Maatjes van 3 maanden tot 3 jaar.
Meer info over de mini-collectie vind je hier.

Hoe bestellen? Check of je maatje nog beschikbaar is op onze website en stuur een mailtje naar hello@kosmoskids.be met je bestelling.

♡ KOSMOSKIDS ♡

Kosmoskids is een Belgische kinderkledinglijn van T-shirts en sweaters voor avontuurlijke kosmonauten van 3 tot 12 jaar. In ons universum draait het om glitters en geometrie.

Alle prints worden eigenhandig geplot, gepeld en geperst op T-shirten en sweaters van biologisch katoen en gerecycleerd polyester. De minimalistische ontwerpen en unieke (blinkende en glinsterende) printmaterialen maken de kosmoskids-collectie helemaal ‘out of space’. De eerste kosmoskids-collectie is een combinatie van strak en speels en triggert de verbeelding van stoere avontuurlijke kids.

Kosmoskids probeert zo duurzaam mogelijk te produceren. Van restjes folie maken we onze nametags die we in de nek printen. Zo proberen we al onze folies zo nuttig mogelijk te besteden. Ieder neklabeltje kan dus verschillen, naargelang de restfolie die voor handen is. We printen enkel op bestelling. Zo verspillen we geen folie of kledij.

Alle sweaters en t-shirten zijn van biologisch katoen en gerecycled polyester. Door het gebruik van biologisch katoen wordt het verbruik van water vermindert. Er is geen gebruik van GGO’s (genetisch gemodificeerde organisme) en het resultaat is een zachter katoen. De producent van onze basisstuks is daarnaast lid van de Fair wear foundation. Dat is een onafhankelijke non profit organisatie die samenwerkt met bedrijven om de arbeidsomstandigheden voor arbeiders in de textielindustrie te verbeteren.

organischfair wear

Kosmoskids is het creatieve kindje van grafisch ontwerper Line Broeckx. De momenten dat ze niet bezig is met vormgeven van magazines, is ze druk in de weer met het ontwerpen en printen van haar eigen kledingmerk. Niet weinig trots stelt ze haar eerste eigen collectie prints voor. Voor een samenwerking, meer info of gewoon een tasje thee kan je altijd mailen naar hello@kosmoskids.be

Verkrijgbare kleuren
Navy
Grijs

Verkrijgbare maten
3-4 jaar (98-104cm)
5-6 jaar (110-116cm)
7-8 jaar (122-128cm)
9-11 jaar (134-146cm)

Materiaal
Sweater 85% biologisch katoen en 15% gerecycleerd polyester
T-shirt 100% biologisch katoen

Wasvoorschriften
Binnenste buiten wassen op 30°
Binnenste buiten strijken
Niet in de wasdroger

❤ Foto’s lookbook in samenwerking met Kabinet
❤ Styling door Confetti Kinderboetiek

Kosmoskids op Facebook
follow me on facebook